tiistai 14. marraskuuta 2017

Vihdoin meillä nukutaan




Mun on nyt ihan pakko hehkuttaa, että Lucas nukkuu vihdoinkin yönsä niin hyvin etten tämmöstä osannut edes odottaa! Tulihan siinä valvottua hänen kanssaan niitä öitä monta kuukautta mutta nyt hän on selkeästi päättänyt hyvittää ne kaikki valvotut yöt kertaheitolla. 





Eilen Lucas meni nukkumaan klo20 ja heräsi tänään klo9. Jokunen päivä sitten hän nukkui jopa 10 asti. En siis voinut uskoa silmiäni, kun katsoin aamulla kelloa ja se tosiaan oli kymmenen!! Niin ja huikeinta näis öis on se, ettei hän herää kertaakaan, siis voi veljet, miten mahtavaa. Ei oo nimittäin pitkä aika siitä, kun hän saattoi herätä about kymmenen kertaa yössä.





Niin ja mites ne päiväunet sitten? Voisi luulla et ne jää todella lyhyiksi, kun nukkuu 13 tunnin yöunia joka yö. Mutta ei, Lucas nukkuu päivällä 2-3 tunnin unet, usein just noi kolmen tunnin tai joskus jopa ylikin. Ai että. Ei voi olla kuin niin tyytyväinen ja onnellinen, että meillä vihdoin nukutaan näin hyvin! 





Nää hyvät yöunet ei vaan tupsahtanut yhtäkkiä jostain, vaan piti niiden eteen vähän jotain tehdäkin. Meidän öissä oli ongelmana se, että Lucas heräsi monta kertaa yössä itkemään. Mitään akuuttia hätää hänellä ei ollut mutta heti kun heräsi ja huomasi, ettei äiti tai isä ollut vieressä, alkoi kauhea huutoitku. Tätä siis tapahtui monta kertaa yössä. Koitettiin kaikkia keinoja mutta mikään ei tehonnut. Onneksi neuvolassa meille kerrottiin unikoulusta ja sen avulla saimme yöt tällaisiksi mitä ne nykyään ovat. Käyttämämme unikoulu oli nimeltään lempeä unikoulu. Siitä löytyy netistä tietoa, jos joku kiinnostui.





On se uni vaan niin tärkeetä!  Nyt alan pikku hiljaa elpymään tämän vauvavuoden valvomisista. Ihanaa saada vihdoin pois sumuinen olo pääkopasta. 





-Laura




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti