perjantai 17. marraskuuta 2017

Kaikki kielletty kiinnostaa







Kyllä siinä niin kävi, että joulukuusi tai oikeastaan kuusenpallot enemmänkin kiinnosti Lucasta. Tänään sain häntä muutaman kerran kieltää, kun oli palloja repimässä. Ihme ja kumma uskoi ja jätti joulukuusen rauhaan. Yleensä tätä vauhtivekaraa kieltäessä, hän innostuu kiellosta vaan lisää ja tekee kahta kauheammin leveä virne kasvoillaan kiellettyä asiaa. Esim. Dimmun vesikupin kanssa läträäminen. Jos kuppi on unohtunut lattialle, Lucas konttaa kiirenvilkkaa kupin luo ja koittaa ensin vettä varovasti sormellaan. Mutta sit kun jompi kumpi meistä tämän huomaa ja kieltää koskemasta kippoon, niin hän ottaa molemmat kädet käyttöön ja läiskii vettä ympäri, joskus heittää kupin nurin. Ja sama asia telkkarin ja peilin ja astiapesukoneen ja wc harjan ja pistorasioiden ja ja , lista on loputon - kanssa.  


  
Lucas on yleensä todella hyväntuulinen lapsi mutta tänään on ollut hänellä huono päivä. Hän on kitissyt paljon(ehkäpä hampaita tulossa) ja koko ajan haluaa olla sylissä. Päiväunia nukkui vain noin tunnin, kun yleensä nukkuu 2-3 tuntia. Olisi helpompaa, jos toinen osaisi kertoa mikä on hätänä mutta kun ei vielä osaa. 

Huomenna Lucas menee hoitoon mammalle ja pappalle, koska olen menossa katsomaan miehen bändin keikkaa. Dimmu onkin jo ollut siellä hoidossa keskiviikosta lähtien. Josko Lucas kaipaakin karvaista isoveljeään ja sen takia on kiukutellut, mistä näistä koskaan tietää. No huomenna he taas näkevät.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti