torstai 16. marraskuuta 2017

Se on joulu nyt, ainakin sisustuksessa






Käytiin tänään Tokmannilla ja sieltä mä löysin maailman täydellisimmät joulupallot. Näitä isoja,  hopean glitterin peitossa olevia joulupalloja ei tämmöinen kaikkea kimaltavaa rakastava naikkonen voinut jättää ostamatta. Ei siis tietenkään. Meinasin ottaa monta pakettia mutta onneksi hillitsin itseni ja otin yhden(näitä pienempiä myytiin kahden kappaleen paketeissa). Silti jäi kismittämään näistä vielä isompi pallo, ehkä semmoinen pitää käydä hakemassa.








Näiden pallojen takia mulla lähti mopo ihan käsistä. Kun sain Lucaksen päikkäreille, pyysin miestä hakemaan varastosta kaikki joulukrääsät sisälle. Itse olin niitä yrittänyt jo aikaisemmin etsiä mutten löytänyt. Onneksi mies löysi! Sitten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja kaikki jouluhärpäkkeet paikoilleen, mitä pusseista löytyi.








Tietysti myös muovinen joulukuusi oli pakko koota ja koristella. Olisi ollut synti jättää se yksin varastoon. Nyt se on paraatipaikalla olohuoneessa. Vitsit, miten hyvä fiilis tuli kun sen sai koristeltua.  Ja koska kuusi on valkoinen, sopii se täydellisesti meidän vaaleaan sisustukseen. Voisinpa melkein pitää koko vuoden sitä koottuna :D 





Mun mielestä ei oo koskaan liian aikaista laittaa joulukrääsää esille. Ulkona on niin synkkää ja pimeää tähän aikaan vuodesta, joten on ihana fiilistellä jo jouluvaloilla sun muilla jouluaiheisilla jutuilla. Omasta mielestä ne tuo niin kivan tunnelman asuntoon. Ja nyt niistä pystyy nauttimaan pitkään, ihanaa.



Lucas taitaa silti repiä kuusen samantien alas ja järjestää tontut uuteen järjestykseen.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti