lauantai 18. marraskuuta 2017

Hyvänolontunne puhtaasta kodista





Se tunne on niin mahtava, kun on saanut asunnon siivottua ja istuu alas nauttimaan puhtaasta kodista. Sen fiiliksen takia jaksan siivota, melkein joka päivä. 




 Vein Lucaksen jo lounasaikaan hoitoon, joten olen saanut siivota ihan kaikessa rauhassa. Vielä jäi silti ikkunat pesemättä, koska en viitsinyt sateessa niitä alkaa jynssäämään. Jos huonenna olis parempi keli, niin voisin ne pestä. Ikkunoiden pesu on ihan jees hommaa mutta se aloittaminen on siinä kaikista vaikeinta. Kun millään ei viitsisi. 





Täällä on niin hiljaista, kun molemmat pojat on hoidossa ja mies on roudaamassa ja soundcheckissä. Äsken nautin päiväkahvin ihan rauhassa ja nyt kuuntelen uusia biisejä Spotifysta. Kai sitä kohta tarttis alkaa etsimään vaatekaapista jotain kuteita illan keikalle. Ei sit oo lainkaa helppo homma edessä.


  

Postauksen kuvat ovat mieheni veljen valmistujaisjuhla - päivältä. Silloin lähdin juhlimaan mustavalkoisessa jumpsuitissa. Ihme et se meni päälle. Mulla on kert viel monta monta ja liian monta raskauskiloa jäljellä. Mut ei siitä sen enempää nyt, ne vaatii ihan oman postauksen ;D mut niiden takia on vaikea löytää vaatekaapista sopivia vaatteita. No, ei tässä auta itku markkinoilla. Ei ne vaatteet itsestään tuolta vaatekaapista mun luo nyt kävele. 

  

Jos ootte Porin keskustan tuntumassa tänään klo 21, tulkaa Wanha Koneraan katsomaan Eartherian keikkaa! Ilmainen sisäänpääsy. 

- Laura


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti