maanantai 20. marraskuuta 2017

Eartherian keikka - Wanha Konera











Lauantain asukriisi ei sittenkään päässyt kasvamaan mihkään hirmu suuriin atmosfääreihin. Yllättävän helposti löytyi asukokonaisuus miehen keikalle. Vähän oli tummanpuhuva asu mutta sopi hyvin illan musagenreen. Wanhassa Konerassa esiintyi tuona iltana Eartheria ja Kuoleman Galleria. Eli örinää, nahkaa, pitkätukkaisia miehiä ja tuplabasaria oli luvassa. 









Eartherian keikka alkoi jo klo 21, mikä oli tosi hyvä, koska jätkät pääsi vihdoinkin ajoissa istumaan iltaa keikan jälkeen. Yleensä ovat soittaneet vasta puolilta öiltä tai jopa jälkeenkin. Keikka meni hyvin, vaikkakin omaan korvaan soundit oli vähän liian lujalla ja osittain särki. Mut jätkät veti hyvin, niinkuin aina. Miehestä yritin ottaa kuvaa, josta näkyis kasvotkin, mut joka ikisessä kuvassa tukka on edes :D no se kuuluu asiaan. Väkeäkin riitti keikalla hyvin. Oikeastaan yllättävän hyvin, hyvä niin. 







Keikan jälkeen viihdyttiin bäkkärillä monta tuntia bändijätkien ja heidän tyttöystäviensä kanssa. Josain kohtaa sinne tuli myös bändijätkien pari kaveria. Oli kyllä tosi hauska ehtoo. Tuli naurettua, laulettua ja kuunneltua hyvää musiikkia. Eli täydellistä.

 Miehellä oli seuraavana päivänä töitä aamu 7 ilta 21 asti. Vähillä unilla se jaksoi painaa työpäivän. Mä sain olla ihan yksin kotona vielä eilisen päivän, koska vasta tänään aamupäivällä haettiin Lucas ja Dimmu hoidosta. Nyt ne molemmat on nukkunut päiväunia jo kohta kolmisen tuntia :D

- Laura   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti