sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Isänpäivä


Tänään oli mieheni ensimmäinen Isänpäivä. Hän oli aamuvuorossa kolmeen asti. Töiden jälkeen hän meni suoraan bändireeneihin ja sieltä kotiutui puoli seitsämän aikoihin. 




Jep. Näin ei ihan oltu suunniteltu :D mutta aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan. Miehen piti päästä bändireeneistä jo paljon aikaisemmin ja meidän oli tarkoitus mennä hänen vanhempiensa luokse syömään. Niinpä tämän takia mä en ollut tehnyt mitään ruokaa kotona. Tästä päästään sitten siihen, että mies on nyt hakemassa pizzaa. Ei tietysti huono vaihtoehto. Mut ei suunniteltu.



Lucas meni hetki sitten nukkumaan eli olihan tässä ihan ruhtinaalinen aika viettää yhdessä tätä päivää :D  No pääasia, että ehti näkemään Lucaksen ennenkuin pienelle tuli uni <3 

***

Mun päiväni sujui leipoen. Tein ensimmäistä kertaa kinuskikastiketta ja voi veljet onnistuin!! Olin aivan varma, että poltan sen pohjaan. Mutta en. Siitä tuli ihan täydellistä. 





Sit tein niin älyttömän helpon marenkikakun ettei voi kakku enää helpommaksi mennä. Tai se täyte. Mustikkaa, rahkaa ja vaniljakastiketta. Oli tosi hyvää.




En siis ihan huvikseni leiponut, vaan mun isä ja pikkuveli tuli kylään. Oli kiva nähdä heitä ja viettää aikaa. 





Niin ja näiden pilttipurkkikakkujen maku tai rakenne ei muuttunut pakastimessa. Hyviä oli edelleen. Voin siis tehdä näitä valmiiksi pakastimeen Lucaksen 1v juhlaa varten. 





Hyvää isänpäivää kaikille isille! 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti