torstai 30. kesäkuuta 2016

Tiistain grillaukset


Tiistain iltamat meni hyvin. Grillaukset saatiin hoidettua kaasugrillillä, jonka kävimme ostamassa pari tuntia ennen illan h-hetkeä. Pallogrilli on siis nyt historiaa. Kaasugrillin kokoaminen jäi täysin miehen hoidettavaksi. Sen kokoamisessa meni yllättävän paljon aikaa, koska kiinnitettäviä osia oli melkoisen paljon. Grilli oli viittä vaille valmis (lue ei lähelläkään), kun vieraat saapuivat. Eli ihan suorilta käsin ei päästy ruokailemaan. Kaikilla oli aivan jäätävä nälkä, kun vihdoin saatiin ruoka nenän eteen. Jokainen arvaa, miten siinä sitten kävi. Kyllä, ähky tuli. Ei sille voi mitään, että ruoka on niin hyvää ja varsinkin uudet perunat, voi veljet. Puhumattakaan jälkiruuasta. Tyrnijuustokakku oli aivan taivaallisen hyvää. Banaanikakun kohtalo oli roskakori. Se oli jäänyt sisältä hieman raa'aksi. Raparperipiirakka oli myös hyvää muttei lainkaan kilpaillut samassa sarjassa tyrnijuustokakun kanssa. Täysistä vatsoista huolimatta iltamat jatkui monen kohdalla pikkutunneille asti. Hauskaa oli.






Eilinen päivä menikin täysin sumussa. Oltiin aivan poikki. Manu käytettiin eläinlääkärissä päivällä mutta oikeastaan muuten oltiin vaan kotosalla. Manu on jonkin aikaa ontunut etutassuaan. Ollaan kipulääkkeitä sille annettu muttei niistä ole tuntunut olevan apua. Eläinlääkäri tutki Manun tassut, käänsi, väänsi ja painoi, eikä tuo karvapallo ollut moksiskaan. Eläinlääkärin mukaan chow choweilla on erittäin suuri kipukynnys, eivätkä ne näytä helposti kipua. Nyt päädyttiin siihen, että annetaan Manulle muutama päivä vahvempaa kipulääkettä. Jos se ei auta, niin sitten kuvataan tassu. Eläinlääkäri epäili lihasrevähdystä, josta toipuminen vie aikaa. Eli nyt ei lenkkejä tehdä Manun kanssa oikeastaan lainkaan. Sen täytyy levätä. Pihalle sitä päästetään pissalle ja kerran päivässä pieni lenkki, koska Manu hieno helma ei pihaan kakkaa. 







Tänään oltiin Puuvillassa alennusmyynneillä shoppailemassa. Löytöjä tuli tehtyä. Lounaalla käytiin Tamarinissa, ai että miten hyvää ruokaa siellä on. Tuli taas syötyä ihan liikaa :D nyt olisin ihan valmis menee päikkäreille. Ilmakin olis just passeli siihen hommaan, kohta alkaa varmaan sataa, ainakin ihan pimeäksi meni taivas. 




-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti