perjantai 12. elokuuta 2016

The Wedding



Tämä vuosi on tuonut meidän elämäämme yhtä jos toista muutosta, onneksi suurin osa niistä on ollut positiivisia. Yksi näistä muutoksista oli naimisii  meno. Meidät vihittiin 16.6. Teljän kirkossa yleisessä vihkipäivässä. Bongasimme kyseisen vihkipäivän lehdestä ja päätimme valita ns. helpon ja ressittömän tavan mennä naimisiin.







Mulle oli heti selvää, etten laita perinteistä hääpukua päälle. Tämä sen takia, koska tilaisuuteen pääsi hyvin pieni osa meidän läheisistä ja olimme sopineet pitävämme ensi vuonna sitten isommat juhlat. Niihin juhliin aion/haluan hääpuvun laittaa. Mun häämekoksi siis valikoitui pitkän mietinnän jälkeen alkukeväästä ostamani pastellinsävyinen värikäs maximekko. Mulla oli myös kaksi vähän prameempaa bling bling mekkoa mutta lopulta kuitenkin päädyin tuohon ja oikea valinta ehdottomasti oli. Koruiksi valitsin Kalevala Vanamo korut, kengiksi Tommy Hilfigerin valkoiset kiilakorot ja laukuksi Louis Vuittonin Clutch. Ja tottakai kyseisenä päivänä tuli vettä oikeen esteri  peestä, joten vaaleanpunainen neule ja bleiserin tuli tarpeeseen. Mies veti puvun niskaan ja kravaatiksi valitsi mun pukuun sopivan värin.



  

Meikin ja hiukset laiton itse. Ihme, että kummatkin onnistui ihan hyvin, eikä suurempia panikoimisia aamulla tullut. Kampaukseksi valitsin suht rennon lettikampauksen, joka oli helppo tehdä itse. Jopa pappi kehui mun kampausta :D   






Eka meinasin, etten kukkakimppua edes hommaa mutta sitten eräs työkaverini sai mun pään kääntymään. Olin kahden vaiheilla kimpun väristä mutta lopulta päädyin valkoiseen hortensiakimppuun. Ja totkai mun piti kukkiin saada hieman bling blingiä, kun kert mekossa ei semmosta lainkaan ollu. Hopeahileet oli kiva lisäys mutta jokapaikka oli niitä täynnä ;D



Ystävämme toimi koko päivän meidän kuskina. Kiitokset hälle!  Päivän vihkimiset alkoivat klo 12.00 mutta me saimme ajan jo klo 11.00, jotta miehen isä pääsi myös kirkkoon. Hitsit, että jännitti ennen kirkkoon astumista ihan sikana mutta heti papin keskustelun jälkeen olo oli jotenkin paljon rennompi. Meen vihkipappi oli huippu tyyppi, niin rento, että varmaan just se rentous sit tarttu itseenkin ja jännitys lähti. Vihkitoimitus oli hyvin nopea meidän toiveesta. Eihän siellä alttarilla pitkään jaksa seisoskella.



Yleisessä vihkipäivässä tarjottiin kaikille hääpareille ja vieraille kakkukahvit. Koska oltiin päivän ensimmäinen pari, saatiin korkata kakku. Hyvää oli! 





Vihkimisen aikana pari työkaveria oli jättänyt meidän autoon pienet muistamiset meille, ihana yllätys oli <3






Kirkon jälkeen osa meistä lähti juomaan skumpat meen talolle remontin keskelle. Tosi edustavia kuviakin saatiin siellä napsittua ;D




Talolta suunnattiin autot kohto Reposaaren Merimestaa. Voi taivas, miten hyvää ruokaa siellä oli!! Syötiin itsemme aivan totaalisen ähkyyn. Meen piti ottaa Reposaaressa enemmänkin kuvia mutta vettä tuli kaatamalla, joten kuvat jäi kokonaan ottamatta. 



Niin ja se sormus! Kamppailin pitkään kahden melko samanlaisen sormuksen välillä. Pyysin miestäkin makutuomariksi, kun en vaan osannut millään päättää itse kumman valitsen. Lopulta meen molempien mielestä tuo kyseinen keltakultainen timanttisormus oli just se oikea valinta. 







Ei otettu oikeastaan mitään ressiä meidän hääpäivästä ja niinpä vasta häitä edeltävänä iltana tuli mieleen, et pitäisikö viettää hääyö josain muualla kuin kotona ;D mulla itsellä oli menoa, joten miehelle jäi vastuu hotellin varaamisesta. Hotelliksi valikoitui Sokos Hotel Vaakuna. Ennen hotellihuoneeseen menoa istuimme iltaa ystävämme kanssa Amarillon puolella. Jokunen tunti tuli siellä istuttua pelaten, syöden ja juoden. Oli hauskaa. Melko aikaisin kuitenkin siirryimme hotellihuoneeseen, koska väsy alkoi painaa pitkän päivän jälkeen. 

Mies oli ylläriksi tilannut hotelliaamupalan huoneeseen. Olihan se ihan siistiä, ettei tarvinnut lähteä aamulla huoneesta mihkään mut jotenkin oltiin pettyineitä aamupalaan. Olisi luullu, että siihen hintaan olis sisältynyt jotakin normi aamupala tarjonnasta poikkeavaa esim kuoharia, mansikoita, suklaata mut eipä sisältänyt. 

Hääpäivä oli kokonaisuudessaan niin rento ja stressitön, aivan ihana päivä <3 katsotaan pystyykö ens vuoden juhliin valmistautumaan yhtä rentona ja ilman stressiä ;D  tuskin!



- Laura

1 kommentti:

  1. Ihanat TE , rakkaus oli läsnä joka hetki, tunnelma oli: lempeä, rauhaa, rakkautta, hyvää mieltä, onnellisuutta, iloa, hymyä, teidän hehkua täynnä, yhteisen matkan alkua, kiireettömästi...t. me <3

    VastaaPoista