tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu on taas .. siis oli















Joulu sitten tuli ja meni. Meillä joulun pyhät meni töissä ollessa. Oltiin itse toivottu koko jouluksi töitä. Töissä oli ihanan rauhallista. Laulettiin asiakkaiden kanssa joka päivä joululauluja. Meillä oli oikein hauskaa, asiakkaat tykkäsivät. Itse tykkään myös laulaa joululauluja, joten mielelläni olen aina suuna päänä niitä hoilaamassa. Ja kaikkea muutakin tietty. On mahtava nähdä, miten muistisairas muistaa laulujen sanat. Musiikki on ihmeellinen asia, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Ehdittiin me töiden lomassa porukalla hieman rauhoittua. Nimittäin Aatonaattona oltiin Yyterissä mökillä koko päivän joulua viettämässä. Oli aivan uskomattoman kaunis ilma. Saatiin Yyterin rannalta todella kivoja kuvia. Kuvia katsoessa ei tule heti mieleen, että olisi aatonaatto kyseessä. Rannalla ei kauaa tarjennut olla, koska siellä tuuli aikalailla. Onneksi äiti oli keittänyt riisipuuroa sillä välin, niin sai heti vedellä lämmintä puuroa napaan. Voi veljet, mä niin tykkään riisipuurosta. Ja tietysti puuron päällä pitää olla ylipaljon kanelia ja sokeria.



















Kyllä se joulun aika semmoista sinne sun tänne singahtelua oli. Monessa paikassa piti käydä ja joissakin ei ehtinyt edes käymään. Ja sitten siitä tuli huono mieli. Onneksi vuodessa on muitakin päiviä, kuin joulu. Elämä ei lopu jouluun. Ehtiihän sitä sitten joulun jälkeenkin vaikka mimmosille visiiteille.  Sen, kun jokainen muistaisi.

- Laura

2 kommenttia: