keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tervetuloo Helsinkiiiiin

Helsingin reissusta selvitty, joten kuten. Oli aivan huikea reissu !!



Lähdimme Porista Onnibussilla maanantaina klo 06.30. Helsingissä olimme hiukan yli kymmenen. Kävimme nopeasti syömässä jotakin pientä ja sen jälkeen menimme shoppailemaan.

Matkamusat kohdillaan
Shoppailun lomassa kävimme Helsingin hard rock cafe:ssa lasillisella. Paikan sisustus oli niin mun makuuni. Eläinkuosia, ah, kelpaa.








Yövyimme Omenahotellissa. Pääsimme huoneeseen vasta klo 16.00. Veimme kamat huoneeseen ja lähdimme jatkamaan shoppailua.


Koska Helsinkiin vihdoin pääsin shoppailemaan, niin pitihän Louis Vuittonin liikkeessä käydä. Ja tietysti Stockmannilla. Molemmista tarttui jotakin mukaani.



Illemmalla treffasimme entisen työkavarimme. Kävimme kahvilla.



Menimme hotellille takaisin yhdeksän aikoihin. Olimme aivan poikki mutta ihme ja kumma jaksoimme lähteä vielä baarikierrokselle Helsingin yöelämään.







Hotellihuoneeseen raahauduimme kahden aikaa yöllä. Kolmen maissa menimme nukkumaan ja aamulla herätyskello soi kahdeksalta. Yöunet jäi vähäisiksi.


Kävimme vielä ennen bussiin menoa kaupungilla. Olo ei ollut kyllä mikään paras mahdollinen, väsytti x) Bussi lähti takaisin Poriin 11.30 ja Porissa olimme 15.00.

Ystäväni kuvaili reissuamme facebookissa:

Aivan mahtava reissu takana!! Ollaan shoppailtu, juotu, etsitty luomipunaa, laitettu hilfigerit verkonpainoks, räjäytetty karaokebaari teurastajalla, ihailtu helsingin asvalttia lähietäisyydeltä, etsitty ja löydetty hiekkalaatikko, juostu pakoon louis vuittonin liikkeen kahvitarjoilua, potkittu patjoja, etsitty petivaatteita, korpivaellettu, hukattu metro, naurettu vatsat kippurassa ja nähty tuttuja  Tämmönen reissu tällä kertaa  Pian uusiks 



Että semmonen reissu. Uusiksi pitää ottaa ehdottomasti.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti