maanantai 23. tammikuuta 2017

Fitmama dieetti

Tänään mulla alkoi Fitfarmin Fitmama-dieetti.  Seuraavat kuusi viikkoa olisi tarkoitus noudattaa tätä. Keittiövaaka tulee olemaan kovassa käytössä, kun jokaikinen ateria pitää punnita tarkkaan. 


Valitsin ruokavalion, joka on tarkoitettu imettäjille. En nimittäin missään nimessä halua, että maidon tulo lopahtaa mun dieetteilyn takia. Tämän dieetin kanssa niin ei pitäisi päästä käymään.  



 Tässä ruokavaliossa ei ainakaan nälkä pääse yllättämään tai niin ainakin nyt ajattelen. Ruokamäärät tuntuvat melkoisilta, varsinkin aamupala, joka oli niin runsas,  etten jaksanut sitä syödä kokonaan. Ehkä muutaman päivän kuluttua jaksan, kun vatsa tottuu moiseen määrään. 



Fitmaman treenit voi tehdä kotona, myös vauvan voi ottaa mukaan lisäpainoksi joihinkin liikkeisiin. Meitsi laiminlöi jo heti tänään ekan treenin. Asunnon siivous nimittäin meni sen edelle.  Ollaan koko päivä siivottu ja nyt kun olis vihdoin aikaa tehdä treeni,  niin en vaan millään jaksa. Oon aivan poikki tästä touhuamisesta. Huomenna sit uus yritys. 

Hyvät fiilikset on kyl tästä. Toivottavasti tän avulla sais nää loput raskauskilot pois. 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti